Olivia Newton-John kiújult rákja miatt lemondta koncertjeit

Los Angeles |

<div>Kiújult rákbetegsége miatt Olivia Newton-John, a Grease sztárja lemondta júniusi koncertjeit az Egyesült Államokban és Kanadában.</div>

A 68 éves sztár a kilencvenes évek elején küzdött mellrákkal, gyógyulását követően az egészséges életmód szószólója lett és támogatta daganatos betegségek gyógyításával kapcsolatos kutatásokat.„A hátfájásról, amely miatt először koncertturnéja első felét kellett lemondania, kiderült, hogy a mellrák miatt jelentkezett, ami tovább terjedt és áttét alakult ki a keresztcsontján” – ismertette egy bejegyzés kedden a sztár Facebook-oldalán. Newton-Johnt rövid ideig sugárterápiával kezelik és természetes gyógymódokat is alkalmaznak nála. A színész-énekesnő bízik abban, hogy már az év során visszatérhet a pódiumra, egészségesebben, mint valaha és megtartja koncertjeit – áll a közleményben. Olivia Newton-John a Grease (Pomádé) című musical 1978-as filmes adaptációjával vált világhírűvé, amelyben John Travolta volt a partnere. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?