Kotleba-ellenes óriásplakáttal nyomult volna a KDH

Besztercebánya |

<p>A KDH a következő szöveggel helyezett volna ki billboardokat Besztercebányán: &nbsp;&quot;Az ĽSNS egy éve a parlamentben van, de semmit sem értek el.&quot; A szolgáltató azonban az utolsó pillanatban visszalépett.</p>

Az óriásplakátot a párt 3Dteam nevű szekciója helyezte volna ki. Stano Župa, a KDH szóvivőjének elmondása szerint a szolgáltatóval már megegyeztek az árban, a helyszínekben és a kihelyezés dátumában is. Amikor azonban elküldték a plakát tervét, azt a választ kapták, hogy nem hajlandóak azt kihelyezni. A szóvivő szerint emögött az ĽSNS-től való félelem, vagy kollaboráció áll. "Ha már ebben a stádiumkban elkezdünk félni a faisztáktól, illetve egyesek kollaborálnak velük, az több mint meglepő" - áll a közleményben.  A 3Dteam nem adja fel, más szolgáltatót keres. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?