Helyreállítják Nagymegyeren a leégett súlyemelő pavilont

Nagymegyer |

<p>A tűzoltóság tájékoztatása szerint felgyújtották a pavilont, egyelőre kérdéses, mikor költözhetnek vissza a súlyemelők a terembe.</p>

Folyamatban van a városi sportcsarnok súlyemelő pavilonjának helyreállítása. Az április végén leégett pavilont a tűzoltóság szerint szándékosan gyújtották fel.

A dunaszerdahelyi és a nagymegyeri tűzoltók fékezték meg a lángokat. A pavilonban keletkezett kár eléri a negyvenezer eurót. Mikóczy Dénes, Nagymegyer alpolgármestere lapunknak elmondta, egyeztettek a biztosítóval, és folyamatban van a terem helyreállítása. „Sajnálatos ez a tűzeset, Nagymegyeren hagyománya van a súlyemelésnek. Furcsa betörésről van szó, mert néhány vasrudat vittek el a felgyújtott teremből” – beszélt a tűztől az alpolgármester. Hozzátette, a helyszínen idegenkezűségre utaló nyomokat találtak, és az esetet jelentették a rendőrségen. A sportcsarnok terme teljesen kiégett, a műanyag ablakok és a borítás is használhatatlan. Egyelőre kérdéses, mikor költözhetnek vissza a súlyemelők a terembe, ahogy az is, hogy mennyibe kerülhet a helyreállítás. „Minél előbb szeretnénk használhatóvá tenni a pavilont, már elkezdődött a munka” – folytatta Mikóczy. Hozzátette, egy speciális vállalat azon is dolgozik, hogy az égett műanyag bűzét eltávolítsák a teremből. A megrongálódott berendezést is tárolják, hogy a biztosítónak bizonyítani tudják a kár mértékét.

Megkérdeztük a rendőrséget, hogyan áll a gyújtogatás kivizsgálása, e-mailben feltett kérdéseinkre azonban eddig nem érkezett válasz.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?