Boráros Gábor Klosert is elintézte

Komárom |

<p>Nagy sikere volt a Cage Fighting 2 MMA ketrecharcshow-nak, ismét 1400 néző izgulta végig a tizenegy ütközetes meccskínálatot. Az est fénypontja a vásárúti Boráros Gábor és az osztrák Pascal Kloser mérkőzése volt. Nem tartott sokáig, mert a csallóközi fiú már az első menetben KO-val győzött.</p>

„Összeszedetten és pontosan dolgozott, magabiztosan és technikásan ment bele az ütésváltásokba, a kombinációk végét próbálta térdesekkel zárni. Az egyik ilyen testre irányzott térdrúgás bordán találta Klosert, aki azonnal le is ment, Boráros pedig vele, hogy a földön befejezhesse a mérkőzést, de a bíró közbelépett – tájékoztatott Farkas Péter társszervező, aki Veselý Tamással és a komáromi Wolf Fight Club tagjaival rendezte már a második tömegvonzó gálát. – Egyre több embert érdekel az MMA-harc. Nem egyszerű verekedésről van szó, mint sokan hiszik. Komoly szabályok szerint zajlik a küzdelem, a bírók szigorúan védik a versenyzők testi épségét, s máris közbelépnek, ha szükséges. Új ketrecünk, a lézershow és pergő műsor is tetszett a telt háznak. Október 28-án harmadszor is megrendezzük gálánkat.” (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?