Aki munkát keres, e héten Nyitrán megtalálhatja

Nyitra |

<div>E héten nyílik az ország legrangosabb munkapiaci szakvására, a nyitrai Agrokomplex vásárvárosában megrendezett Job Expo.</div>

Több mint 200 cég ismerteti állásajánlatait. Az állásbörze elsősorban a pályakezdő fiataloknak lehet érdekes, nem szabadna kihagyniuk azonban az új munkalehetőségek iránt érdeklődő idősebb generációknak sem.  Aki gyorsan szeretne munkához jutni, annak e héten valóban megéri ellátogatnia Nyitrára. Az április 27én és 28-án megrendezett Job Expo 2017 szakvásáron ugyanis Szlovákia legnagyobb autógyártói, iparvállalatai, a külföldi és hazai üzletláncok, a legnevesebb elektronikai és számítógépes cégek, energiavállalatok, pénzintézetek mutatják be aktuális állásajánlataikat.  Nem hagyják ki a szakvásárt azonban a legjelentősebb munkaközvetítő ügynökségek, és az olyan piackutató és tanácsadó társaságok sem, mint amilyen a Trexima. Mihály Géza, a Trexima vezérigazgatója szerint ők a www.istp.sk álláskeresési és pályaválasztási rendszerükkel mutatkoznak be, amely személyre szabott munkaerőpiaci kínálatával és az állásajánlatok széles spektrumával nyerheti meg a szakvásár látogatóit. Honlapjukon 23 ezer munkáltató több mint 42 ezer állásajánlata található. Sikerüket mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az internetes felületüket havonta több mint 650 ezren keresik fel.  A Job Expo 2017 keretében rendezik meg a nyitrai vásárvárosban a European Job Days 19. évfolyamát, amelyen többek között cseh, német, osztrák, svéd és finn cégek – köztük például a McDonald's étteremlánc német részlege – mutatják be munkaajánlataikat. Azoknak sem okoznak csalódást azonban, akik külföldön szeretnének munkát vállalni. A Job Expo munkapiaci börzével párhuzamosan rendezi az Agrokomplex a szakközépiskolások termékbemutatójának helyet biztosító kiállítást is, és a bemutatót természetesen ezúttal is számos előadás, szakmai konferencia fűszerezi, amelyeken a szlovákiai munkapiac aktuális problémáit veszik górcső alá.  A Job Expo csütörtökön reggel kilenc és este hat, pénteken reggel kilenc és délután két óra között látogatható. A jó hír, hogy az Agrokomplex többi rendezvényével szemben ez teljesen ingyenes, vagyis nem szednek belépőt. Akik a gyerekeikkel érkeznek, azoknak nem árt tudniuk, hogy az M1-es pavilonban egy gyereksarkot is létrehoznak, ahol a gyerekek játszhatnak, érdekes programokon vehetnek részt, míg szüleik a számukra legmegfelelőbb állások közül válogatnak. (mi)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?