Tényleg Button helyettesíti Alonsót Monacóban

<p>Most már biztos: Jenson&nbsp;Button&nbsp;helyettesíti a Forma-1-es Monacói Nagydíjon Fernando Alonsót, a McLaren-Honda kétszeres világbajnokát.</p>

"Fantasztikus, hogy egy futamra visszatérhetek, ráadásul Monacóban, ahol lakom" - közölte a 37 éves brit pilóta, aki tavaly év végén, 305 futam után jelentette be, hogy ebben a szezonban nem kíván versenyezni. 

Alonso és a Honda szerdán jelentette be, hogy a május 28-i Monacói Nagydíj helyett a legendás Indy 500-as versenyen áll rajthoz ugyanazon a napon Indianapolisban.

A 2009-ben világbajnok Button hivatalosan nem vonult vissza, hanem olyan szerződést kötött a McLarennel, amely szerint - ha szükség van rá - jövőre ismét versenyezhet, ebben az idényben pedig beugróként bármikor számíthatnak rá.

A 15-szörös futamgyőztes Button egyszer, 2009-ben megnyerte a monte-carlói viadalt, és ő az, aki még 2012-ben a McLaren színeiben legutóbb a dobogó felső fokára állhatott.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?