Bozótvágó késsel fenyegetőző férfit lőttek meg Pozsonyban

Pozsony |

<p>A pozsonyi rendőrség csak pisztolylövésekkel tudott megfékezni egy bozótvágó késsel fenyegetőző férfit péntek délután a fővárosban.</p>

Péntek délután egy nő hívta fel a 158-as számot, azzal, hogy el kellett menekülnie a Toplianska utcán lévő lakásból, mert a testvére drogok hatása alatt késsel fenyegette. A nő elmondta, hogy a lakásban maradt a nővére a férjével, akik bezárkóztak egy szobába az agresszív férfi elől.

A kiérkező rendőrség megadásra szólította fel a férfit, de az egyáltalán nem reagált rájuk, csak járkált a lakásban egy bozótvágó késsel a kezében. A férfi az ablakon keresztül a rendőröket is megfenyegette, de az nem látszott, hogy van-e a közelében valaki, aki közvetlen életveszélyben van.

A rendőrök csak a szolgálati fegyver használatával tudták pacifikálni a férfit, akit lábon lőttek. A kiérkező mentők ellátták a sebesültet és kórházba szállították. A férfi nincs életveszélyben, a rendőrök felettese szerint a szolgálati fegyver használata indokolt volt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?