Brutális emberrablás Losoncon

Losonc |

<p>A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) eljárást indított Jozef T., Andrej H. és Marek H. ellen emberrablás és zsarolás miatt - tájékoztatott a NAKA igazgatója, Peter Hraško.</p>

A három férfi a 28 éves Andrej J.-t rabolta el, akit egy Losonc melletti kőfejtőben tartottak fogva. Az illetőt különféle brutális módszerekkel kényszerítették, hogy hitelt vegyen fel, és abból fizesse vissza a tartozását. Kalapáccsal ütötték a kezeit, lábait, ütéseket mértek a mellkasára és a fejére is, az ujjait pedig harapófogóval szorították össze - írta le Hraško. Miután a sértett 64 ezer eurót ígért nekik, az emberrablók beültek egy autóba, és elhajtottak.  A három gyanúsított 12-től 20 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat. A sértett ellen is folyik eljárás egy korábbi hitelcsalás miatt. (TASR, SITA)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?