Kollár nem mondott el mindent

Pozsony |

<div>Tibor Gašpar országos rendőrfőkapitány Boris Kollár tegnapi kihallgatásával kapcsolatban azt mondta, a Sme rodina elnöke nem mondott igazat a sajtónak.</div>

Kollár azt hangoztatta, kész minden elektronikus eszközt átadni a rendőrségnek, hogy ellenőrizhessék facebookos levelezését egy fiatalkorú lánnyal, aki a galántai drogelvonó központ lakója volt. Gašpar közlése szerint ez nem igaz.  Kollár a korábban használt okostelefonjairól azt mondta, már nem ő használja azokat, egy laptopja pedig külföldön van. A most használt okostelefonját pedig nem volt hajlandó átadni, arra hivatkozva, hogy az államhatalom a diszkreditálására használná fel. Kollár szerdán nyilvánosságra hozta levelezését a lánnyal, melyben meglehetősen pikáns részek is vannak. Időközben azonban megszólalt a lány is, Simona, ő azt állítja, az ellenzéki politikus nem a teljes levelezést tárta a nyilvánosság elé, és egyes dolgokban csúsztat. „Például elfelejtette, hogy ő lépett kapcsolatba velem, nem én vele” – mondta a Joj tévének a lány. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"268476","attributes":{"alt":"Simona - vele levelezett Boris Kollár a Facebookon","author":"Facebook","class":"media-image","height":"480","title":"Simona - vele levelezett Boris Kollár a Facebookon","typeof":"foaf:Image","width":"302"}}]] Kollár ennek ellenkezőjét állítja, és most már úgy véli, nem is mindig a lány válaszolt neki a Facebookon. Tibor Gašpar rendőrfőkapitány azt is elárulta, hogy a lány jelentette fel Kollárt még tavaly novemberben, az ügyet nem hozták nyilvánosságra a nyomozás érdekében. Kollárt fiatalkorú erkölcsi fejlődésének veszélyeztetésével vádolhatják meg, amiért két év börtönbüntetésre ítélhető. Az akta szerint legalább 2014 óta levelezett a fiatalkorú lánnyal az interneten és erkölcstelen ajánlatokkal próbálta elcsábítani. Kollár azt állítja, sosem találkozott személyesen a lánnyal. (ú, tasr)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?