20 év után sikerült elkapni a füleki csalót

Besztercebánya |

<p>Ma kora reggel sikerült elfogni azt az 52 éves füleki férfit, akit több mint 20 éve körözött a rendőrség.</p>

Ernest B. ellen még 1996 márciusában adott ki elfogatóparancsot a kassai kerületi bíróság. A férfit csalás miatt hét évre ítélték. Az általa okozott kár összege elérte a 2,2 millió koronát (73 000 euró). A férfi egyes információk szerint egy ideig Cipruson, illetve Görögországban bujkált. A bíróság ezért európai és nemzetközi elfogatóparancsot is kiadott ellene.  Az illető egy idő után hazatért, és egy albérletben lakott. Itt fogták el ma reggel a rendőrök.  A 20 éves szökésben lévő csaló a besztercebányai büntetés-végrehajtási intézetben végezte.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?