Guardiola: Jesus olyan, mint a görögdinnye

Manchester |

<p>Pep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője azt mondta: lehet, hogy gyöngyszemre bukkant a fiatal csatár, Gabriel Jesus személyében, aki virtuóz teljesítménnyel járult hozzá a West Ham United szerdai, 4-0-s legyőzéséhez.</p>

A 19 éves brazil játékos januárban érkezett az angol klubhoz a Palmeirastól, s a londoni meccsen volt először kezdő. A lehetőséget egy-egy góllal és gólpasszal hálálta meg. 

"Soha nem lehet tudni, olyan ez, mint a görögdinnye. Először fel kell vágni, hogy kiderüljön, jó-e vagy sem. A kilátások jók voltak. Jesus nagy küzdő és ösztönösen gólra tör" - mondta a katalán szakember, hozzátéve, hogy a fiatal futballistának konkrét elképzelései vannak a jövőjéről, valakivé akar válni a világ futballjában.

Jesus szárnyalása nem biztos, hogy jól jön Sergio Agüerónak, aki csak kispados volt a szerdai bajnoki mérkőzésen annak ellenére, hogy teljesen egészséges. Guardiola ugyanakkor azt mondta: az argentin támadónak továbbra is kulcsszerepet szán a csapatában.

A City 23 forduló után az ötödik helyen áll a Premier League-ben, tíz ponttal lemaradva az éllovas Chelsea-től.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?