Elton John írja Az ördög Pradát visel című Broadway-musical zenéjét

New York |

<p>Elton John brit zenész írja Az ördög Pradát visel című film Broadway-musical verziójának zenéjét Paul Rudnick amerikai szerzővel közösen.</p>

Elton John nagy rajongója az eredeti könyvnek, a filmnek és a divatvilágnak - idézi a brit zeneszerző-énekes csütörtöki közleményét a The Hollywood Reporter. 

Elton John a Billy Elliot és az Oroszlánkirály című Broadway-musicalek zenéjében is közreműködött. 

Az ördög Pradát visel musical producere Kevin McCollum. A darab alapját Lauren Weisberger New York-i író 2003-as könyve és a Meryl Streep, Anne Hathaway és Emily Blunt főszereplésével 2006-ban készült film adja. A divatvilágot bemutató szatíra központi szereplője egy New York-i divatmagazin keménykezű, megkeseredett főszerkesztője (Meryl Streep), aki megnehezíti új asszisztense (Anne Hathaway) életét. A főszereplőt Anna Wintourról, a Vogue magazin főszerkesztőjéről mintázták.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?