Krokodil harapott meg egy szelfiző turistát Thaiföldön

Bangkok |

<p>Krokodil harapott meg vasárnap egy szelfiző turistát egy thaiföldi nemzeti parkban, miután a francia nő túlságosan közel ment az állathoz.</p>

A nemzeti parkokért, vadvilágért és növényvédelemért felelős hivatal vezetője, Thanya Netithammakul szerint a 47 éves nő súlyos sérülést szenvedett a lábán a Bangkoktól északra fekvő Khao Yai Nemzeti Parkban.

A Bangkok Post című helyi újságnak nyilatkozva az illetékes hozzátette, a nő közel guggolt a vízfolyás mellett pihenő hüllőhöz, hogy közös fotót készítsen vele, ám felborult, és a krokodil megharapta.

A turista a tanösvényről letérve próbálta elkészíteni a fotót. Az újság szerint a parkban jelzések figyelmeztetik a látogatókat a krokodilokra, és arra, hogy ne térjenek le a kijelölt útvonalról.

A nőt kórházba szállították. Várhatóan felépül.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?