Érsekújvár gyászolja Leonát

Érsekújvár |

<div>Az óév utolsó napján érkezett a szomorú hír, hogy életének 32. évében elhunyt Leona Kočkovičová Fučíková, a közszolgálati rádió és televízió érsekújvári régióbeli tudósítója.</div>

A tehetséges riporter a helyi televízióban kezdte a pályafutását, majd csaknem öt éven keresztül a JOJ TV krimi adásában láthatták a tudósításait Nyitra megyéből és időnként Magyarországról is. Mindvégig szoros és baráti kapcsolatban volt más érsekújvári újságírókkal, továbbra is segítőkész és közvetlen maradt, kollégái emiatt nagyon kedvelték, riportalanyai dicsérték korrektségét és empatikus hozzáállását. Közös sajtótájékoztatók, önkormányzati ülések és közös, vidám hangulatú zsűrizések őrzik emlékét. Leona az év utolsó napjait férjével és két kislányával töltötte, síelés közben lett rosszul, a besztercebányai kórházba szállították. Életét már nem tudták megmenteni. (szaz)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?