A debreceni Főnix Csarnokban zárja az évet a Tankcsapda

Debrecen |

<p>Egy év kihagyás után újra a debreceni Főnix Csarnokban zárja az évet a Tankcsapda - jelezte az együttes sajtófőnöke kedden az MTI-nek.</p>

Bakó Csaba emlékezetett arra, hogy a tavalyi három debreceni klub koncert után december 29-én visszatér a Főnix Csarnokba a Tankcsapda, amely immár huszonötödik alkalommal zárja "hazai pályán" az évet, ráadásul tizedik alkalommal koncerteznek Lukács Laciék a Főnixben. 

A Tankcsapda először 2004 őszén, a zenekar 15. évfordulóján avatta fel Magyarország második legnagyobb fedett csarnokát. Magyarország legnépszerűbb rockzenekara és a csarnokot megtöltő Tankcsapda-rajongók azóta is felejthetetlen élményt szereztek évről évre egymásnak az évzáró eseményeken. 

Ennek nyomát két látványos felvétel is megőrizte: a 15 éves jubileumi, valamint a 25 éves jubileumi este is DVD-re került - ismertette. 

Felidézte: a zenekar 1992 óta hagyományosan Debrecenben lép fel utoljára az évben, idén a tizedik Főnix-koncert következik. 

A jubileuminak is felfogható koncertre nagyon sokan vidékről vagy a környező országokból is készülnek, a szervezők szerint teltház várható az évzáró estén. 

A koncert jelentőségét növeli, hogy egészen április 28-ig nem láthatja a közönség az együttest: 2017-ben a Budapest Arénában koncerteznek majd először.

Debrecenben a "tankok" előtt a magyar heavy metal legendás zenekara, a 30 éves fennállását ünneplő Diktátor és a nagyszerű zenészekből összeverődött rock formáció a 'Világvevő' című lemezének bemutatójával érkező Useme melegíti be a közönséget - tájékoztatott Bakó Csaba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?