A negyedik edző az érsekújvári hokisoknál

Érsekújvár |

<div>Tegnap Štefan Mikešt nevezték ki az érsekújvári élvonalbeli jégkorongcsapat új vezetőedzőjévé.</div>

Újabb edzőváltás történt a Tipsport Ligában sereghajtó érsekújvári csapatnál. A korábban meghatározatlan időre kinevezett Ivan Černý ismét asszisztensként folytatja a klubnál, Štefan Mikeš irányítja az újoncot.Noha a bajnokság 54 fordulós alapszakaszának még majdnem a fele hátra van (ma a 31. forduló mérkőzéseit rendezik), ez már a negyedik váltás volt az érsekújvári kispadon. A szezont még a feljutást kiharcoló Miroslav Chudý kezdte vezetőedzőként, akit nyolc mérkőzés után küldtek el a klubtól. Akkor két mérkőzés erejéig Černý ugrott be, majd a folytatásban Július Pénzeš került a vezetőedzői posztra. Őt 14 találkozó után, november végén újra Černý váltotta, aki újabb hét meccsen irányította a zöld-fehéreket. Utóbbiakon két győzelem és öt vereség volt a gárda mérlege, amely a tabella utolsó helyén három pontra van lemaradva a trencséniektől és ötre azoktól a poprádiaktól, akik az utolsó, még playoffot érő nyolcadik helyen állnak. Štefan Mikeš korábban négy éven át volt az U20-as válogatott szövetségi kapitánya (legjobb vb-eredménye egy negyedik hely 2009-ből), dolgozott a Slovannál, ahol bajnoki címet nyert, s Wolfsburgban és Kapfenbergben is edzősködött. Legutóbb a cseh másodosztályú Havířovban dolgozott, ahonnan egy hónapja küldték el, miután a remekül rajtoló gárda visszacsúszott az utolsó helyre. (ot)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?