Nem Ricciardo lesz Rosberg utódja

Perth |

<p>Nem az ausztrál Daniel Ricciardo lesz a visszavonult világbajnoki címvédő német Nico Rosberg utódja a Forma-1-es Mercedes csapatnál.</p>

"Még két évig szerződés köt a Red Bullhoz, addig biztosan maradok" - nyilatkozta szerdán Ricciardo. A Red Bull csapat vezetői már két héttel ezelőtt kijelentették, hogy nem engedik el 27 éves versenyzőjüket.

Amióta Rosberg a szezon végén váratlanul bejelentette visszavonulását, csapata új pilótát keres Lewis Hamilton mellé. Az elmúlt egy hónapban Sebastian Vettel és Fernando Alonso is kijelentette, hogy nem igazol a konstruktőri címvédő Mercedeshez.

A német pilóta helyére a szakértők és a sajtó szerint két jelölt van: a Williams finn versenyzője, Valtteri Bottas, valamint a Mercedes német tesztpilótája, a 2016-ban Manorral versenyzett Pascal Wehrlein.

"Sok ember van, aki rávehető, hogy beugorjon a Mercedeshez. Csak remélni tudom, hogy aki végül megkapja a helyet, az értékelni is tudja majd" - nyilatkozta Ricciardo, aki idén 256 ponttal a világbajnokság harmadik helyén zárt Rosberg (385) és Hamilton (380) mögött.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?