Itt hallgathatja meg teljes egészében a Quimby legújabb albumát

<p>Hivatalosan holnap, a 25. születésnapi Aréna-buli napján jelenik meg a Quimby legújabb albuma, a Jónás jelenései, de a <u><a href="http://hvg.hu/kultura/20161125_quimby_egyuttes_albumpremier_koncert&quot; target="_blank">hvg.hu-n már ma meghallgatható</a></u>. Igaz, csak éjfelig.</p>

Az egyes dalokról ugyanitt Bródy János, Harcsa Veronika, Pintér Béla, Ef Zámbó István, Tóth Krisztina, Eszenyi Enikő, Grecsó Krisztián, Horváth Gergely, Müller Péter Sziámi és Presser Gábor mond véleményt.

"Kirobbanó energiával, sodró lendülettel indítva felszabadítja az elfojtott indulatokat és máris a forradalmi anarchia közepébe varázsol, hogy aztán keserű iróniával járja körbe a forró kását. Jelen időben szól a dal a mindenkori forradalmak szentül mocskos természetéről, és csak macskaléptekkel közelíti azt az aktuálisan is értelmezhető tartományt, ahol a magyar romantikus hagyomány a forradalmat a fennálló rendszer diktatúrája és hazugságai ellen felkelő nép szabadságharcának látja. Néhány túlrajzolt indulat és megszólalás inkább karikatúrának tűnik, és ha valakiben égne is a vágy, hogy forradalmat csináljon, és feszülten figyel az elhangzó sorokra, lehet, hogy a végén elmegy a kedve az egésztől." Többek között ezt gondolja Bródy János a nyitószámról, a Forradalomról, melynek nemrég készült el a hivatalos videoklipje.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"256467","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

"MÉG MINDIG A GYEREKKORI ÁLMUNKBAN ÜLDÖGÉLÜNK" - INTERJÚNKAT KISS TIBIVEL ITT TALÁLJA

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?