Kórházba került Kanye West, a pszichiátriai osztályon kezelik

Los Angeles |

<p>Sürgősséggel kórházba szállították hétfőn Kanye West amerikai rappert, röviddel azután, hogy koncertszervező ügynöksége lemondta folyamatban lévő turnéjának hátralévő 21 koncertjét.&nbsp;</p>

A TMZ celebportál értesülése szerint a 39 éves zenészt egy Los Angeles-i kórház pszichiátriai osztályán kezelik, állítólag kimerültség és súlyos alváshiány miatt. 

Hétfő délután West lakcímére kihívták a Los Angeles-i rendőrséget "a közrend megzavarása" miatt. Egy rendőrségi szóvivő szerint a rendzavarás helyszínére sürgősen mentőt kellett hívni, és szükség volt a tűzoltóság beavatkozására is "egy magánszemély esetében". 

A többszörös Grammy-díjas énekes képviselői nem kommentálták az amúgy is kiszámíthatatlan viselkedésű Westtel kapcsolatos legújabb híreket. 

Kanye West szombati sacramentói koncertje botrányba fulladt, miután az énekes másfél órát késett, majd egy ponton zavaros és összefüggéstelen beszédbe kezdett, amelyben Donald Trump megválasztott amerikai elnök mellett politizált és szidta zenésztársait, főleg Beyoncét, végül félbeszakította a fellépést. 

Vasárnapi inglewoodi koncertjét három órával a kezdés előtt mondták le.

A Live Nation koncertszervező ügynökség hétfőn délelőtt bejelentette, hogy a Saint Pablo Tour teljes hátralévő szakaszát törlik, a jegyek árát visszatérítik.

Kanye West - Kim Kardashian valóságshow-sztár férje - augusztus vége óta mintegy negyven koncertet adott Kanadában és az Egyesült Államokban, a turné december 31-ig tartott volna.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?