Hillary zokogott a vereség láttán

Washington |

<p>A Hillary Clinton ügyeit jól ismerő Ed Klein újságíró szerint vigasztalhatatlanul zokogott a demokraták jelöltje, amikor látta, hogy veszít.</p>

Ed Klein több könyvet írt Hillary Clintonról, és bennfentes újságírónak számít a Clinton házaspár ügyeit illetően. A republikánusokhoz közel álló Newsmax televízió egyik műsorában számolt be a választás éjjelének történéseiről. Nem mondta el, hogy információi honnan származnak, de szavaiból kikövetkeztethető, hogy a volt demokrata elnökjelölt egyik nőismerőse lehet a forrás. „Hillary nem tudta abbahagyni a sírást, amikor szerdán reggel fél hét körül felhívta egyik régi barátját. Egy nagyon, nagyon régi barátnőről van szó, aki a sírástól szinte alig értette, hogy Clinton mit mond” – mesélte Ed Klein. A barátnő azt tanácsolta Clintonnak: tegye túl magát a dolgon, a vereségért nem ő a hibás, hanem James Comey, a Szövetségi Nyomozó Iroda igazgatója és Barack Obama elnök, aki nem tett eleget a megválasztásáért. Ezt a magyarázatot Klein is értetlenül fogadta, hiszen az Obama házaspár teljes erővel támogatta Clintont, nemegyszer kampányolt mellette, s még a választás előtti estén is kampányolt Philadelphiában. Klein szerint az is meghúzódhatott a háttérben, hogy Obama a 2008-as választási kampányban, amikor Hillary Clinton vetélytársa volt a demokraták elnökjelöltségéért folyó küzdelemben, többször is meglehetősen negatívan nyilatkozott róla, s ezeket a megnyilvánulásait most sem tette helyre. Klein szerint az általa kifaggatott információforrás azt mondta: Hillary Clinton úgy gondolta, hogy Obama elnök még időben leállíthatta volna Comey FBI-nyomozót, ha akarta volna.  Ed Klein szerint Hillary Clinton csakis magát okolhatja a bukásért. „Túlságosan önhitt volt, nem fogalmazott meg olyan üzenetet sem, amiért érdemes lett volna rá szavazni” – fogalmazott az újságíró, aki egyébként Clinton híve.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"254575","attributes":{"alt":"","author":"SITA/AP-felvétel","class":"media-image","height":"320","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]]

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?