Rooney újra kezdő lesz

London |

<p>Újra a kezdő tizenegyben kap helyet az angol labdarúgó-válogatottban a csapatkapitány Wayne Rooney a skótok elleni pénteki világbajnoki selejtezőmérkőzésen.</p>

Ezt Gareth Southgate ideiglenes szövetségi kapitány erősítette meg, hozzátéve, a rutinos támadónak a feszült hangulatú mérkőzéseken szerzett tapasztalata létfontosságú lesz a zömmel fiatal játékosokból álló együttesnek.

"Nagyszerűen teljesít a Manchester Unitedben. Remekül hasznosítja tapasztalatait a fiatalok irányításában is, nagy szerepe lehet a győzelem megszerzésében" - méltatta Southgate a 31 éves csatárt. Rooneyval José Mourinho vezetőedző leginkább csereként számol a Manchester Unitedben, s a nemzeti csapat szlovénok elleni, októberi kvalifikációs mérkőzésén is csak a 73. percben lépett pályára.

Az angol válogatott három forduló után hét ponttal az F csoport élén áll, megelőzve az egyformán ötpontos litván és szlovén együttest. A hatosban a skótok mellett a szlovákok és a máltaiak szerepelnek még.

Az angol csapat a skótok elleni történelmi rangadót - a két válogatott 113. összecsapását - követően jövő kedden a spanyol együttest fogadja felkészülési mérkőzésen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?