Táskába rejtett kölyökkoalát találtak egy nőnél

Sydney |

<p>Kézitáskába rejtett élő kölyökkoalát találtak a rendőrök egy nőnél az ausztráliai Queenslandben.</p>

A hatóságok hétfői közleménye szerint a példátlan eset helyi idő szerint vasárnap este történt, amikor egy járőr megállított és kikérdezett egy több szempontból is kifogásolhatóan viselkedő nőt Brisbane egyik külvárosában.

Az ötvenéves asszonyt letartóztatták, ám mielőtt elszállították volna az őrszobára, a rendőrség megkérdezte, hogy van-e valami beismernivalója.

Legnagyobb meglepetésükre a nő ekkor átadott nekik egy becipzárazott zöld vászontáskát, azt állítva, hogy egy koalabébi van benne. A rendőrök alig hittek a fülüknek, ám miután óvatosan kinyitották a táskát, meglátták benne az apró hím koalát.

Az állat felfedezése után a hatóságok azonnal értesítették az RSPCA állatvédő szervezetet, amely mentőautót küldött a védett koaláért.

A nagyjából hat hónapos erszényes egy kicsit kiszáradt ugyan, de jó egészségi állapotban van. Az RSPCA queenslandi részlegének szóvivője szerint folyadékpótlással kezelik, és hamarosan egy gondozóra bízzák. A másfél kilós apróság az Alfred nevet kapta.

A nő azt állítja, hogy szombaton találta a koalát Brisbane déli részén és gondját viselte az állatnak. A rendőrség vizsgálja a nő állításait.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?