Derékba tört karrier: Cseh Marián lemondott

Pozsony |

<p>Cseh Marián távozott az Agrárkifizető Ügynökség regionális fiókjaiért felelős igazgatóhelyettesi posztjáról.</p>

„Cseh Marián június 15-től töltötte be ezt a pozíciót, döntése hátterében személyes okok állnak. Cseh úr nem politikus, és nem szeretne politikai harcok eszközévé válni” – közölte a mezőgazdasági minisztérium. A 37 éves dunaszerdahelyi férfi korábban évekig munkanélküli volt. A helyiek elsősorban biztonsági őrként ismerik. Szinte minden dunaszerdahelyi rendezvény biztonságáért ő felelt.

KIDOBÓFIÚBÓL FŐHIVATALNOK: CSEH MARIÁN FELFELÉ ÍVELŐ KARRIERJE

Először a Denník N napilap figyelmeztetett arra, hogy az euromilliárdok elosztását felügyelő Agrárkifizető Ügynökség új igazgatóhelyettesi posztját Cseh Marián tölti be. A helyettesi pozíció egyébként korábban nem létezett, csak a Smer–SNS–Híd kormánykoalíció megalakulását követően alakították ki a PPA-án. Az igazgató az SNS az ügyvezető-igazgató pedig a Smer jelöltje. Logikusan a helyettesi poszt a Hidat illetné, de Bugár Béla pártja tagadja, hogy Cseh a Híd jelöltje lett volna.

Csicsai Gábor, a Híd államtitkára, aki egyébként alkalmasnak tartotta Csehet a poszt betöltésére, az Új Szónak azt mondta, hogy: „Cseh távozása az ellene irányuló sajtóhadjárat eredménye”. Hozzátette: az igazgatóhelyettesi pozíciót nem fogják megszüntetni, valószínűleg újabb versenypályázatot írnak ki annak betöltésére. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?