Brad Pitt nem válaszolt a válókeresetre

Los Angeles |

<div>Brad Pitt nem válaszolt felesége, Angelina Jolie válókeresetére, az 52 éves színész nem bírósági úton akar megállapodni hat gyerekük felügyeleti jogáról.</div>

Brad Pittnek szerdáig kellett volna hivatalos választ adnia. Az ügyet jól ismerő források szerint Brad Pitt gyermekeik közös felügyeltét akarja elérni, és ha válaszolt volna a keresetre, azzal elindította volna a jogi csatát, ám attól tart, hogy azzal súlyos lelki károkat okozna a gyermekeknek – adta hírül a US Weekly.Angelina Jolie szeptember 19-én adta be válókeresetét feloldhatatlan ellentétekre hivatkozva, és kérvényezte hat közös gyermekük felügyeleti jogát. Sajtóértesülések szerint a hollywoodi álompár válásának közvetlen kiváltó oka az volt, hogy egy Franciaországból Los Angelesbe tartó repülőútjuk során Pitt dührohamban tört ki és veszélyeztette egyik gyerekük testi épségét.  Angelina Jolie ugyanakkor elindíthatja a válópert mulasztási ítéletet kérve a bíróságtól, mivel férje nem válaszolt keresetére. A lap szerint ez nem fog megtörténni. Jolie egyetért azzal, hogy a családé az elsőbbség, és nem fog háborút indítani. A dolgokat bonyolíthatja, hogy Los Angeles megye család- és gyermekvédelmi szolgálata még mindig vizsgálja a Pitt és tizenöt éves fia, Maddox közötti incidenst a repülőgépen.A lap forrásai szerint azonban megvan az esély arra, hogy az egész válást egyezséggel, nem pedig bírósági úton rendezik. Pitt és Jolie tíz év együttlét után 2014-ben házasodott össze. Három gyerekük született, hármat pedig adoptáltak. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?