Vidéken kapták el a Teréz körúti robbantót

Budapest/Hévíz |

<div>A magyar terrorelhárítás elfogta a budapesti Teréz körúti robbantót, de egyetlen kérdésre sem válaszol, egyelőre az elfogás tényét sem erősítette meg.</div><div>&nbsp;</div>

A gyanúsítottat vidéken fogták el. Szerdán éjszaka már Budapestre tartott a TEK a Teréz körúti robbantóval – jelentette a Hír TV. A tévé információi szerint az elfogott férfival 21 óra 15 perc körül hajtott fel az M7-es autópályára a TEK szállítójárműve. Az Origo arról írt, hogy egy Zala megyei kistelepülésen fogták el a férfit, és DNS-minta vezetett a nyomára. Feltehetően a helyszínen hagyott zsebkendőből nyertek DNS-mintát, majd egy közúti ellenőrzés során a kitippelt elkövető anyjától is DNS-mintát szereztek a rendőrségi szondával. A közmédia más forrásokat idézve arról számolt be, hogy a Hévíz mellett Karmacson csaphattak le az elkövetőre. Keszthelyen is elfogtak valakit szerdán, ott egy piros autót is vizsgáltak a TEK-esek és a rendőrök. A hvg.hu úgy értesült, hogy a TEK egy rajtaütésben elfogta a Teréz körúti robbantással gyanúsítható elkövetőt, majd az M1 tévécsatorna is hasonló értelmű információt közölt. A TEK a hvg.hu-nak nem erősítette meg a hírt, igaz, nem is cáfolta.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?