Lipšic: ki irányítja a rendőrséget? A maffia és az oligarchák?

Pozsony |

<p>Daniel Lipšic a mai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a rendőrségi forrásai megerősítették az ellene és Grendel Gábor ellen elrendelt vádemelést - írja az <a href="http://www.aktuality.sk/clanok/382602/tema-dna-daniel-lipsic-a-gabor-gr…;

Lipšic azt állítja, hogy a vádemelés jól mutatja mekkora befolyása van a maffiózóknak és az oligarcháknak a kivizsgálásokra. Azt is elmondta, hogy sem ő, sem Grendel nem kaptak még hivatalos információt a vádemelésről.

„Ki irányítja ebben az országban a bűnüldöző szerveket? A maffia és az oligarchák, vagy azok, akiknek kellene?“ - kérdezte Lipšic.

ELJÁRÁS INDULT LIPŠIC ÉS GRENDEL ELLEN

Az ügy állítólag azzal a feljelentéssel áll kapcsolatban, melyet néhány éve a hírhedt vállalkozó, Marián Kočner tett.

Lipšic szerint az ügyet Bystrík Palovič ügyész fogja felügyelni, aki a Ladislav Bašternák által épített komplexumban birtokol egy lakást. Lipšic ezért az államhatalommal való visszaélésől beszélt: „Nem mondtam véletlenül, hogy visszatérünk a mečiarizmus idejébe, mikor brutálisan visszaéltek a rendőri és ügyészi hatalommal“.

(aktuality.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?