Tomi Kid utolsó meccsére készül

<p>Szombat este a nyitrai TopGame Boxing Night ökölvívógálán vívja utolsó hivatalos meccsét Kovács Kid Tamás. A galántai bokszoló azzal a grúz Giorgi Berosvilivel találkozik, akitől júniusban technikai KO-val kikapott.</p>

„Az ellenfelem tizenöt évvel fiatalabb, és egyszer már megvert. Pontosabban: eltalált” – mondta a 39 éves öklöző, aki már kicsit várja is, hogy vége legyen az egésznek. Nem szereti a félig elvégzett munkát, és nem akarta vereséggel zárni a pályafutását, ezért vállalta be a visszavágót a 24 éves Berosvili ellen.

„A felkészülés olyan volt, mint máskor. Csináltam a dolgaimat, jártam a KO Box Clubbal, a srácokkal versenyekre, mérkőzésekre. Az edzéseken a testem néha azt mondta, Tomi, már elég lesz, vannak helyek, ahol eléggé el van kopva. Fel is tettem a Facebookra egy hirdetést, hogy öreg testet fiatalabbra cserélek” – nyilatkozta lapunknak Tomi Kid, aki most is hátfájdalmakkal bajlódik. Szeretne győzelemmel búcsúzni, de ha nem jön össze, az biztos, hogy harmadszor nem fog összecsapni Berosvilivel.

„Ellenfelem forrófejű srác, aki nagyot üt. Nem annyira technikás, mint én, de fel kell tennem a kezem, vigyáznom kell, ne találjon el” – vázolta fel a nyerő taktikát Kovács Tamás, akinek tanítványai ringbe is lépnek a 18 órakor kezdődő gálán, és természetesen mesterüknek is drukkolni fognak. Az tehát garantált, hogy érzelemdús este lesz. „Remélem, nem sírom el magam mérkőzés közben – jegyezte meg Tomi Kid. – Nem tudom, hogyan fogom megélni ezt az egészet. Lehet, hogy hiányozni fog a boksz, de tudom, azzal, hogy most becsukódik egy kapu, kinyílik sok másik.”

TOMI KID MÁR MAJDNEM CHUCK NORRIS

A profi öklözői státusz ugyanis sokban akadályozta Kid edzői munkáját – aktív profi bokszolóként nem lehetett ott védenceivel a szorító mellett. „Pedig az fontos, hogy ott legyek, meg tudjam őket ölelni, vagy éppen rájuk tudjak kiáltani, valahogy segíteni meccs közben” – hangsúlyozta Tomi Kid.

Bár a nyitrai lesz az utolsó profi meccse, a szorítóban még Galántán is láthatja a közönség, december 17-én egy gálán egyszerre lesz a ringben Kovács Kokó István, Erdei Zsolt, Balzsay Károly és Kovács Tamás.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?