Még titokban tartják a Kodiaq árát

Párizs |

<p>A Škoda SUV-modelljét képeken eddig csak az nem látta, aki nem akarta. A francia fővárosban a látogatók előtt debütál, az átlagembereknek most van először lehetőségük közelről megnézni és megérinteni a cseh márka újdonságát.</p>

Mivel a Kodiaqot már a berlini bemutatón megnézhettem közelről, a leginkább most az érdekelt, elárulják-e végre a szlovákiai árakat. Mint a cikk címe is jelzi, nem árulták el, s még az sem nyilvánvaló, mikor fogják pontosan bemutatni az árjegyzéket. Az árlistáról állítólag most folynak a rendkívül bonyolult tárgyalások. Amit elárultak, azok a csehországi árak, amelyekből több újságíró szerint már kikövetkeztethető, mennyibe kerül majd nálunk a Škoda SUV-je. A márka szlovákiai képviselete szerint viszont az egyszerű átszámolás, illetve az az elmélet, mely szerint a Škoda modelljei mindig olcsóbbak Szlovákiában, ebben az esetben nem lesz érvényes.

RENAULT PÁRIZSBAN: ÚJDONSÁGOK SORA

Döntsenek bármilyen összeg mellett, annyit azért elárulok, hogy Csehországban a legolcsóbb Kodiaq 1,4 TSI (110 kW/150 LE) benzinmotorral lesz elérhető hatfokozatos manuális váltóval vagy ugyanannyi fokozattal rendelkező DSG automata váltóval, elsőkerék-meghajtással. Mindkét változat ára egységes lesz, cseh koronából átszámítva valamivel több, mint 25 ezer euró. Míg nem lehet Szlovákiában is megrendelni a modellt, addig sajnos az árát sem fogjuk ismerni. Azt pedig, hogy milyen vezetni és milyenek a terepképességei, csak nem egész két hónap múlva lehet majd kipróbálni az újságírói tesztelések során. (dem) 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?