Renault Párizsban: újdonságok sora

Párizs |

<p align="JUSTIFY">A hazai autómárka természetesen kilógott a sorból a kiállításon, minimum a felsorakoztatott újdonságok tekintetében.</p>

Még akkor is, ha a Renault hatalmas standján kiállított autók többségét már korábban ilyen vagy olyan formában, de láthattuk. A legnagyobb újdonság egy eddig ismeretlen látványautó volt.

A Renault a modellek bemutatása terén is különbözik az átlagtól. Míg más márkák minden kiállításra megpróbálnak új, látványos standot felépíteni, addig a Reanult rendszerint ugyanazt hozza. Egy kiszáradt folyó medrére emlékeztető szürke felület, székek helyett sima és puha kövek, a stand központjában pedig egy domb, melynek tetején a legfontosabb újdonság van kiállítva. A tetőről különböző formációkban leereszkedő villogó gömbök sem hiányoztak.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"249040","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"329","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]]

A főszerepet idén a Trezor névre keresztelt látványautó kapta. A kétszemélyes elektromos meghajtású kupé dizájnja tényleg lenyűgöző, még akkor is, ha valamiért nagyon emlékeztet a 2010-ben bemutatott DeZir látványautóra. S ha a DeZir volt évekkel ezelőtt a Renault jelenlegi arculatának első ízelítője, addig a Trezor úgymond a hab a tortán. Kár, hogy E Formula járgányaiból kifejlesztetett erőforrással rendelkező modellnek esélye sincs a sorozatgyártásra.

MÉG TITOKBAN TARTJÁK A KODIAQ ÁRÁT

A többi kiállított modell, az Alaskan nevű pick-up, a Mégane GrandCoupé kompakt szedán vagy a Koleos Initiale SUV viszont megvásárolható. Kíváncsi vagyok, milyen lesz vezetni ezeket a járgányokat. Ami a külsőt illeti, eléggé egy kaptafára vannak. A Mégane GrandCoupé szerintem minden oldalról úgy néz ki, mint egy lekicsinyített Talisman, míg a Koleos egy olyan felfújt Talisman Grandtour. Mindkét modellben a központi érintőképernyő kapta a főszerepet. A legeredetibb járgány szerintem az Alaskan, még akkor is, ha valójában nem más, mint egy átpofozott Nissan Navara.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?