Intim fotókat loptak el Pippa Middletontól

London |

<div>Több ezer fotót, köztük számos intim felvételt lopott el egy hacker Pippa Middleton mobiltelefonjáról.</div><div>&nbsp;</div>

A 33 esztendős Philippa Middleton Vilmos herceg sógornője, nővére, Kate 2011-ben ment feleségül a brit trón várományosához. A képtolvaj a fotókat a The Sunnak ajánlotta fel minimum 50 ezer fontért. A legnagyobb példányszámú brit bulvárlap szombati beszámolója szerint a tettes azt állította, hogy Pippa Middleton telefonjának feltörésével háromezer képhez jutott hozzá, köztük olyanokhoz, amelyeken a hercegi sógornő éppen esküvői ruhákat próbál. Más fotókon Pippa vőlegénye, a 40 éves James Matthews látható ruhátlanul, és a tolvaj állítása szerint vannak a képek között olyanok, amelyek Vilmost és feleségét, valamint gyermekeiket ábrázolják. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"248011","attributes":{"alt":"Pippa és Katalin","author":"TASR/AP-felvétel","class":"media-image","height":"352","title":"Pippa és Katalin","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]] A The Sun szerint valószínű az is, hogy a magát csak Crafty Cockney néven azonosító hacker magánjellegű üzenetváltások szövegéhez, valamint az esküvői vendéglistához is hozzájutott Pippa Middleton profiljának feltörésével. A tolvaj egy bonyolult, kódolt üzenőrendszeren kommunikált a szerkesztőséggel, hogy ne lehessen a nyomára akadni. Bizonyítékként több képet is küldött emailben a lapnak.A The Sun szerint ez az eddigi legnagyobb olyan adatlopási ügy Nagy-Britanniában, amely a brit társasági és közélet egyik legismertebb tagját érinti. A lap közölte, hogy nem állt szándékában üzletet kötni a képtolvajjal, ellenben értesítette Pippa Middletont, a család pedig köszönetet mondott, és a rendőrséghez fordult. A Scotland Yard hivatalosan bejelentette, hogy vizsgálatot indított az ügyben.Pippa Middleton és James Matthews, aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik egy fedezetialap-társaság igazgatójaként, júliusban jelentette be az eljegyzést, de az esküvő időpontja egyelőre nem ismert. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"248012","attributes":{"alt":"","author":"TASR/AP-felvétel","class":"media-image","height":"397","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]] Pippa Middleton nővére világraszóló menyegzője óta a globális celebsajtó egyik felkapott sztárja, mindennapos címlapszereplő. A brit királyi családnak mindazonáltal hivatalosan nem tagja, és semmilyen címet nem visel, ellentétben Kate Middletonnal, akinek II. Erzsébet királynő a frigy után a Cambridge hercegnője címet adományozta.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?