„Merkel téved menekültügyben”

London |

<div>Téved a német kormányfő a The Daily Telegraph szerint, amikor azt állítja, hogy nincs összefüggés a menekültek beáramlása és a terrorizmus között.&nbsp;</div><div>&nbsp;</div>

A konzervatív brit lap szerint Angela Merkel tömegeket bátorított, hogy keljenek át tengeren és szárazföldön, ezzel veszélynek tette ki őket, és destabilizálta azokat az országokat, amelyeken áthaladtak.Angela Merkel csütörtökön védelmébe vette menekültpolitikáját, és azt állította, hogy az iszlamista terrorizmus nem a menekültekkel érkezett Németországba. „Reméljük, igaza van, de a tapasztalatok kételkedésre adnak okot a német választókban” – írta szerkesztőségi állásfoglalásában a The Daily Telegraph. „Júliusban egy szíriai menedékkérő robbantotta fel magát Bajorországban. Abban a hónapban Angela Merkel elismerte, hogy a menekültek által használt útvonalakon terroristák is bejutottak Európába” – tette hozzá a lap. Politikai öngyilkosság A konzervatív újság szerint a kancellár retorikájában tapasztalt ellentmondások „talán a háború utáni német identitást” tükrözik: sok német úgy akar vezekelni a múltért, hogy határozottan liberális hozzáállást tanúsít a migráció kérdésében. A bevándorlást azonban újfajta társadalmi problémák és kockázatok kísérik: 1945 óta először virágzik egy nacionalista párt. Az Alternatíva Németországnak (AfD) jól szerepel a közvélemény-kutatásokon. A nyitott kapuk menekültpolitikája politikai öngyilkosság, Angela Merkel pedig téved, ha azt hiszi, hogy Németország tovább haladhat ezen az úton – írta a brit lap.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?