Namíbiában forgatja Tom Cruise az új Múmia-filmet

Windhoek |

<p>Megkezdődött Tom Cruise részvételével az új Múmia-film namíbiai forgatása.</p>

A forgatás a múlt hét vége óta tart 10 helyszínen a dél-afrikai ország fővárosától, Windhoektől mintegy 400 kilométerre nyugatra, az Atlanti-óceán partján fekvő Walvis Bay kikötővárosban és környékén, ahol a stáb kialakította táborhelyét. A főszereplő Tom Cruise-hoz már csatlakozott a filmben szintén megjelenő Annabelle Wallis, Russel Crowe és Courtney Vance, valamint a rendező Alex Kurtzman is.

Sean Daniel, a film producere szerint a stáb mintegy 650 fős, ebből kétszázan namíbiaiak, akik büszkék arra, hogy a filmben szerepet kapnak az ország lélegzetelállító szépségű tájai. "Namíbiai tárt karokkal fogadott minket" - fogalmazott közleményében Sean Daniel.

A Boris Karloff brit sztárral forgatott Múmia című 1932-es horrorfilm nyomán 1998-ban készült el Stephen Sommers rendezésében A múmia című kalandfilm Brendan Fraser és Rachel Weisz főszereplésével. A produkció két folytatást ért meg (A múmia visszatér, A múmia 3. - A Sárkánycsászár sírja).

Az új Múmia-filmben Tom Cruise a haditengerészet különleges egységével kutat terroristák rejtekhelye után az iraki sivatagban, de csak sírrablókat találnak egy ősi királynő sírboltjában, amelyben misztikus erők szabadulnak el. A kalandfilm várhatóan 2017 nyarán kerül a mozikba.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?