Szombati számunk tartalmából

<p>Januártól könnyebben juthatnak hozzá a pénzükhöz azok, akiknek a II. nyugdíjpillérben is van megtakarításuk. Az eddigi 14-15% helyett akár 50 százalékuk is dönthet úgy, hogy egyszerre veszi fel megtakarításait.</p>

Interjút olvashatnak Nick Thorpe-pal, a BBC budapesti tudósítójával. Szencen megrongálták a kétnyelvű utcanévtáblákat, több városi képviselőt is zavartak a magyar feliratok. Részletek a Régió rovatban. A Kultúra rovatban Grecsó Krisztián Jelmezbál című új regényéről, illetve a Csontok és skalpok című amerikai western-horrorról olvashatnak kritikát. Szombaton rajtolnak a II. labdarúgóliga nyugati csoportjának küzdelmei, összeállításunkban a somorjai újoncnál néztünk körül. Bejelentette visszavonulását Kovács Katalin kajakkirálynő – részletek a sportrovatban. A Szalonban interjút olvashatnak Kiss Tibivel, a 25. születésnapját ünneplő Quimby frontemberével. A Presszóban portrét közlünk Donald Trump amerikai elnökjelölt jobbik énjéről, lányáról, Ivanka Trumpról. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?