Rosberg 2018-ig marad a Mercedesnél

Mogyoród |

<p>A világbajnoki pontversenyben vezető Nico&nbsp;Rosberg&nbsp;2018-ig meghosszabbította a szerződését a Mercedes Forma-1-es istállóval.</p>

A 31 éves német versenyzőnek az idei év végén járt volna le az eddigi megállapodása a stuttgarti gyár csapatánál, de a hétvégi Magyar Nagydíj előtt újabb két évre aláírt.

Rosberg 2010 óta vezet a Mercedesnél, de világbajnoki címet még nem szerzett, mostani csapattársa, a címvédő brit Lewis Hamilton viszont tavaly és tavalyelőtt is megnyerte a sorozatot. Hamilton szerződése szintén 2018 végén jár le.

Az idei vb az előző két évhez hasonlóan ismét kettejük csatájáról szól, Rosberg előnye csupán egy pont az összetett pontversenyben Hamiltonnal szemben.

A vb idei 11. versenyhétvégéjének első szabadedzése már elkezdődött a Hungaroringen, a 31. Magyar Nagydíj időmérőjét szombaton 14 órakor, a 70 körös versenyt pedig vasárnap ugyanebben az időpontban rendezik meg.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?