Leonardo DiCaprio Dubrovnikban forgatja a Robin Hoodot

Zágráb |

<p>Szuperprodukciót visz Leonardo DiCaprio Dobrovnikba: a világsztár jövőre vezető producerként dolgozik a Robin Hood című, sztárszereposztással készülő kalandfilmen Horvátországban.</p>

A Robin Hood: Origins (Robin Hood: Kezdetek) című játékfilmet januárban és februárban forgatják, de már 2017-ben a mozikba kerül. DiCaprio executive producerként működik közre a Lionsgate Films produkciójának megvalósításában. A filmet Otto Bathurst (Margot, Ny-Lon) rendezi. 

Robin Hoodot a walesi színész, Taron Egerton alakítja, Kicsi John szerepében pedig az Oscar-díjas Jamie Foxx látható majd. Mariont Eve Hewson ír színésznő, Bono lánya játssza, akit a Kémek hídjában is láthatott a közönség. A forgatókönyvet Joby Harold írta, aki korábban az Éberség és A holnap határa című filmeket is jegyezte, és jelenleg egy Arthur királyról szóló produkción is dolgozik. 

Dubrovnikban az utóbbi időben több nagyléptékű produkciót is forgattak: az Adriai-tenger partján fekvő festői szépségű városban vették fel a Trónok harca tévésorozat és a Star Wars legutóbbi epizódjának számos jelenetét is. A Lionsgate Films közleményében Dubrovnikot a világ legkitűnőbb külső forgatási helyszínei között említette.

Legutóbb Ridley Scott dolgozta fel filmen a népszerű legendát 2010-ben. Az ő Robin Hoodjában Russell Crowe alakította a főhőst, és Cate Blanchett volt Marion.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?