37-en jöttek haza a kormánygéppel

<p>37 utassal a fedélzetén tért haza ma Nizzából a szlovák kormánygép. Az utasok között 36 szlovák és egy cseh állampolgár volt.</p>

„Nem akartunk már ott maradni, fagyos a hangulat, a sétány zárva, az embereket elküldik a partról” – mondta a pozsonyi a követően a cseklészi Katarína, aki a családjával csak néhány méterre volt a támadás helyszíntől. „Szerencsére már a szálloda erkélyén voltunk. Csak másnap fogtuk fel, mi történt” – tette hozzá. Egy másik utas az üres városról beszélt. „Az emberek zaklatottak” – mondta. Nagyra értékelte a gyors regisztrációt, aminek köszönhetően hamar visszatérhetett Pozsonyba Nizzából. „Európában élünk, amely már más, mint 10 vagy 20 évvel ezelőtt, mondta Peter, aki Franciaországban dolgozik és minél hamarabb vissza szeretne térni oda. Úgy véli, hogy Franciaország többet adhat a családjának, mint Szlovákia.

 

A kormánygépet a belügyminisztérium küldte Nizzába, hogy hazahozza azokat az utasokat, akik a terror után nem szeretnének maradni a francia városban.

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?