Fotóverseny: itt vannak a júliusi győztes képek

<p>A júliusi fotóversenyünkre összesen 30 felvétel érkezett. Mind remek és kreatív felvétel volt, így nem volt könnyű dolga a szakmai zsűrinek. Lássuk hát a győzteseket.&nbsp;</p>

Víz/part volt az ujszo.com és az Új Szó Hobbi közös fotóversenyének júliusi témája. A győztesek ezúttal is értékes nyereményeket kapnak a győztesek, melyeket a Molnár könyv (konyv.sk) ajánlott fel versenyünkbe.  Az első három díjat az Új Szó szakmai zsűrije osztotta ki, egyet pedig az ujszo.com látogatói. Íme a győztesek. A szakmai zsűri első három helyezettje: 3. Laczkó Gabriella[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"239217","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"270","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]] 2. Takács Tibor[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"239218","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"320","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]] 1. Nagy Mária[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"239219","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"360","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]] És most nézzük az internetes szavazás győztesét. Az ujszo.com közönségdíját Janiga Csillának küldjük az alábbi felvételért:[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"239220","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","height":"360","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]] A győzteseknek gratulálunk, a díjjal kapcsolatban hamarosan felvesszük velük a kapcsolatot! Fotóversenyünk folytatódik augusztusban is. Új témánk: A föld ajándéka. A pályamunkákat augusztus 5-ig küldhetik be az ujszo.fotoverseny@gmail.com címre. Egy résztvevő havonta egy képpel indulhat.  Galériánkban pedig megnézheti, hogy milyen képek versenyeztek júliusban:  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?