Pénteken nyílik meg Olaszország első pucér étterme

Milánó |

<p>A látogatószám csökkenését igyekszik megakadályozni egy milánói étterem tulajdonosa azzal, hogy hetente egy nap csak pucér vendégeket szolgál ki: pénteken nyílik Olaszország első étterme meztelenek számára.&nbsp;</p>

 A L'Italia-Americano nevű étterem a hatvanas évek stílusával és táncparkettel várja a vendégeit, akik hetente egyszer, péntekenként egy öltözőben megszabadulhatnak ruháiktól, csak ezután foglalhatják el asztalukat. A vendégek fényképezése szigorúan tilos - írja hétfői számában a La Stampa című olasz napilap. 

"Az étteremmel is rendelkező közeli bevásárlóközpont megnyitása a környéken sok vendéglátóegységet kényszerített arra, hogy bezárjon. Azt gondoltam, vagy találok módszert arra, hogy az éttermemet egy piaci rést betöltő hellyé változtassam, vagy le kell húznom a redőnyt. Az első verziót választottam" - mondta el Cerro Maggiore tulajdonos.

A menü két főre 120 euróba kerül, de csak 80 euróba, ha a vendégek online foglalnak asztalt. 

"Egy pucér étteremnek semmi köze a szexhez. Tiszteljük a törvényeket, ügyelünk arra, hogy a vendégeink megfelelően viselkedjenek" - hangsúlyozta Maggiore.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?