Tüntetés a fizetős parkolás ellen

Kassa |

<p>A fizetős parkolási rendszer kiterjesztése ellen tüntetnek ma a városban. A szervezők több ezer szórólapot és matricát osztottak szét, a problémával már az államfő titkársága is foglalkozik.</p>

Olyan hírek kezdtek el terjengeni a világhálón, hogy a Nem fizetek egy centet sem az EEI-nek nevű akció kezdeményezői valójában egy érdekelt vállalat fizetett emberei. A csoport vezetői szerint ez hazugság, és azt állítják, azért alakultak, mert nem hajlandók tovább tűrni azt, ami a parkolás körül zajlik. „Azért hoztuk létre ezt a csoportot, hogy kifejezzük, nem értünk egyet azzal a döntéssel, melyet a város önkormányzata hozott azon a június 13-i ülésen, annak ellenére, hogy közel ezer kassai lakos tiltakozott a fizetős parkolási rendszer kiterjesztése ellen. Mivel a város nem hallgatott az emberekre, olyan elhatározással távoztunk a hivatalból, hogy közös erővel fogjuk képviselni a felháborodott lakosokat. A rendezvényeket önerőből szervezzük” – írta a közösségi portálokon a tüntetés egyik főszervezője. A csoport tagjai azt szeretnék elérni, hogy a város vezetése visszalépjen a parkolási rendszert kezelő EEI vállalattal kötött szerződéstől. „A pozsonyiak elérték a céljukat, akkor nekünk miért ne sikerülhetne? Egyértelmű, hogy gond van a parkolással, az EEI-vel kötött szerződés elfogadhatatlan. Ha a pozsonyi önkormányzat képes volt megoldani egy hasonló problémát, akkor a kassaiak miért ne tudnák kezükbe venni az irányítást?” – mondta az egyik szervező. A tüntetés ma délután öt órakor kezdődik a kassai városi hivatal épülete előtt. Több ezer embert várnak a szervezők. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?