Vendégünk: Zene nélkül lehet, de nem érdemes

<p>Koraszülöttként jött a világra, és egy hibás inkubátorkezelés miatt elveszítette a látását Érdi Tamás.&nbsp;</p>

Ám ez nem gátolta meg abban, hogy hangszeren kezdjen játszani, ötévesen már zongorához ült. Tehetségére hamar felfigyeltek, és foglalkozni kezdtek vele. Nyolcéves volt, amikor a Pesti Vigadóban fellépett, 14 évesen a Louis Braille Nemzetközi Zongoraverseny második helyezettje lett Moszkvában, két évvel később a korcsoport legfiatalabb indulójaként első. Közel harminc országban lépett fel, március 15-én Pozsonyban a Szlovák Rádió hangversenytermében ő adott koncertet.   Hogy került ilyen közel a zongorához? Hogyan tanult meg vakon zongorázni? Ki a kedvenc zeneszerzője? Melyik volt a legnagyobb koncertélménye? Milyen volt Izlandon fellépni? Mi inspirálja arra, hogy jobban játsszon? Kik voltak rá hatással? Mi az, ami hajtja?  Ezekre a kérdésekre is mind választ kapnak, ha az aktuális Vasárnapban elolvassák Angyal Sándor interjúját. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?