Szakmai gyakorlatok kalandvágyóknak!

<p>A szlovákiai magyar származású, felsőoktatásban tanuló diákokat tömörítő Diákhálózat idén is számos lehetőséget hirdet meg SzakGyak nevet viselő programsorozatának keretein belül. A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség, a Fészek Polgári Társulás és a Gombaszögi Nyári Tábor egyaránt várja a gyakorlatra jelentkezőket!</p>

A Szlovákiai Magyar Cserkészszövetség elsősorban pedagógiai, nevelői pályára készülők, illetve orvostanhallgatók jelentkezését várja, de alapvetően nyitott a lehetőség bárki számára. A Fészek Polgári Társulás napközis kalandtábora szintén táborszervezési ismeretekkel látja el a jelentkezőket, ahogy a Gombaszögi Nyári Tábor is. Utóbbi főként regisztrációs munkára, illetve a tábor építésére és bontására várja a gyakorlatozókat.

A pontos feltételek, illetve egyéb információk a Diákhálózat hivatalos honlapján érhetőek el, erre a linkre kattintva.

A jelentkezési határidő mindhárom helyre június 30-a! Jelentkezi a dhszakgyak@gmail.com címen lehet, Kotiers Rebekánál.

A SzakGyak a Diákhálózat tanügyi programja, melynek segítségével az egyetemi hallgatók a nyári hónapokban gyakorlatot szerezhetnek partnereinknél. A célja, hogy az egyetemisták az egyetemen tanultakat gyakorlatban is kipróbálhassák, kapcsolatot építhessenek partnereinkkel és a többi diákkal, szakmai és a személyes látókörüket pedig kiszélesítsék. A fenn szereplő három tábor kiváló lehetőség arra, hogy az egyetemisták belekóstoljanak a szlovákiai magyar táborszervezők figyelemre méltó és áldozatos munkájába.

A Diákhálózat várja a jelentkezőket!

(dh, bzs)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?