Stanley Kupa-győztes hokis hívta meg sörre az ír szurkolókat

Párizs |

<div>Inkognitóban hívta meg sörre az ír labdarúgó-szurkolókat Joakim Nordström Stanley Kupa-győztes svéd jégkorongozó a franciaországi Európa-bajnokságon.</div><div>&nbsp;</div>

Több ír napilap beszámolója szerint az egyik szimpatizáns arról mesélt, hogy a hétfőn Saint-Denis-ben rendezett ír-svéd mérkőzés (1-1) előtt az egyik párizsi sörözőben rengeteg honfitársa gyűlt össze, és betévedt oda néhány svéd is. Az írek nagy ovációval, barátsággal köszöntötték őket, még a híres svéd együttes, az ABBA több dalát is elénekelték. Amikor beszélgetésbe elegyedtek, az egyik svéd közölte, hogy ő jégkorongozik, a kedves fogadtatás miatt mindenkit meghívott egy korsó sörre, és kifizette az 500 eurós ) számlát.    A svéd férfi másnap az egyik közösségi oldalon ismerősnek bejelölte az ír szurkolót. Ekkor derült ki a hokiban járatlan szigetországi drukkerek számára, hogy a svéd ismerős nem más, mint Nordström, aki tavaly Stanley Kupát nyert a Chicago Blackhawks csapatával, és az előző idényben a szintén NHL-es Carolina Hurricanes alkalmazásában állt.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?