Milyen lesz a mai napja?

<p>Vízöntő (I. 21.&ndash;II. 19.): Amennyiben nem lenne annyira türelmetlen és feszült, nagyobb esélye lenne arra, hogy végre megvalósítsa elképzeléseit. Szedje össze magát és engedje, hogy a dolgok maguktól rendeződjenek! Ne kapkodjon, ne siettessen semmit, mert annak sosincs jó vége! Anyagi helyzete bár stabil, azért nem árt az óvatosság!</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Sürgősen át kellene alakítania eddigi életstílusát. Bár szereti a stabilitást, a megszokottat, most mégis változtatásra kényszerül. Mivel nagyobb a kíváncsisága és a különlegességek iránti igénye. Ezért belevág olyan dolgokba is, amelyekről eddig még álmodozni sem nagyon mert volna.

 

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Ha nem tér le a kitaposott útról, az egyenes, tiszta irányvonalat követi s szerettei és barátai véleményét is figyelembe veszi, akkor jelentős sikert érhet el, s nagyot léphet előre. Ez a tettek, a cselekvés időszaka, amikor megmutathatja nemcsak szeretteinek, de munkatársinak is, mire képes!

 

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

A felmondás, munkahelyváltás gondolata foglalkoztatja. Sőt, akár költözni is hajlandó, csakhogy alapjaiban változtassa meg eddigi életét. A lehetőségek adottak, most kell kihasználnia őket és a javára fordítania! Megvan az esélye egy jobb állásra, vagy előléptetésre, de gyorsnak, határozottnak és célratörőnek kell lennie!

 

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Olyan helyzetben találhatja magát, amikor akár szeretne, akár nem, kénytelen cselekedni. Talán ezért lenne időszerű, hogy a fontos dolgokat, amelyeket szeretne elérni, előre eltervezze, új célokat tűzzön maga elé. Viszont vegye figyelembe anyagi helyzetét és lehetőségeit!

 

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ha továbbra is kitartó és szorgalmas lesz, még sokra viheti. Pályafutása csak akkor lehet sikeres, ha megfelelő kapcsolatokkal rendelkezik, amelyek komoly segítségére lehetnek karrierje építésében. Ami kedvesével való köteléket illeti, örömmel tölti el, hogy harmonikus és nyugodt a kapcsolatuk.

 

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Tiszteli és becsüli szeretteit és barátait az önzetlen segítségükért, s mindazért, amit önért tesznek. Segítőkészségük határtalan! Minden alkalommal a rendelkezésére állnak, ha tanácsra, támogatásra van szüksége. Nemcsak magán-, de a társasági életben is tartalmas időszak vár önre. Még mindig a higgadtság a legkifizetődőbb!

 

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Sok és nehéz terhet cipel a vállán, mivel túlvállalja magát, s képtelen megbirkózni a feladataival! Ideje befejezni a régóta halogatott munkát, nehogy nagyobb bonyodalom legyen belőle, mert az nem használna karrierjének. Munkahelyén, ha sikerül magához ragadnia a kezdeményezést, az főnöke figyelmét sem kerüli el!

 

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Érdeklődő, sőt néha már kíváncsiskodásnak tűnő hozzáállása a dolgokhoz új lehetőségeket nyithat meg ön előtt. Vállalkozásba kezd, vagy egy új barátság esetleg szerelem fokozhatja ennek az időszaknak a mozgalmasságát. Már érzi, tudja, hol a helye a világban, hova tartozik! Ezt soha ne felejtse el!

 

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Óriási esélyt kaphat az élettől, amilyen kevés embernek adatik meg. Alkalma lesz olyan emberekkel megismerkedni, akiktől nemcsak számos új dolgot sajátíthat el, de a későbbiekben számíthat segítségükre, támogatásukra. Hozza ki a maximumot ebből a lehetőségből és alapozza meg jövőjét!

 

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Most felgyorsíthatja pályafutásának alakulását, mivel a kezdeményezés az ön kezében van! Ha képes kihasználni az alkalmat és élni az ajándékba kapott lehetőséggel, óriási karriert futhat be. Éppen ezért munkahelyén figyeljen minden apró részletre, mert ez az időszak meghatározó lehet további életére!

 

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Amennyiben nem lenne annyira türelmetlen és feszült, nagyobb esélye lenne arra, hogy végre megvalósítsa elképzeléseit. Szedje össze magát és engedje, hogy a dolgok maguktól rendeződjenek! Ne kapkodjon, ne siettessen semmit, mert annak sosincs jó vége! Anyagi helyzete bár stabil, azért nem árt az óvatosság!

 

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ezt a hétvégét töltse pihenéssel! Töltődjön fel energiával, mert hamarosan nagy szüksége lehet rá. Sajnos kellemetlenség érheti, amit bár sikerül rendeznie, de a kiábrándultság, a csalódottság érzése megmarad önben. Lehetősége lesz ismerkedni. Elképzelhető, hogy éppen most találkozik a nagy Ő-vel!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?