Sima vereséget szenvedett a DAC Rózsahegyen

<p>A hatodik hely volt a tét a szezon utolsó ligameccsén: a dunaszerdahelyi csapat 3-0-s rózsahegyi veresége után a hetedik helyen végzett.</p>

Ki lesz a hatodik? Ez volt a kérdés a Ružomberok–DAC meccs előtt a szlovák legfelsőbb labdarúgóliga 33. fordulójában. Ez volt a szezon utolsó meccse, a csallóköziek számára egyben ki-ki mérkőzés, mivel a rózsahegyiek egy ponttal voltak lemaradva a DAC mögött.

Egyik csapat sem volt jó passzban, a hazaiak hétmeccses nyeretlenségi szériát húztak, a DAC pedig az utolsó három mérkőzését vesztette el. A mérkőzést a rózsahegyeik kezdték jobban, a 28. percben Jakubko buktatásáért tizenegyeshez jutottak, melyet egy perccel később Ďubek értékesített. A szünet előtt ismét büntetőhöz jutottak a rózsahegyiek, ezúttal Lačný állt a labdához és lőtte be.

A kétgólos hátrányból a sárga-kékek már nem tudtak magukhoz térni, a 72. percben Zošák egy lepattanó labdát lőtt a kapuba.

Vereségével a DAC lecsúszott a hetedik helyre, a rózsahegyiek egy ponttal előzték meg a tabellán.

MFK Ružomberok–DAC Dunaszerdahely 3:0 (2:0)
Gólszerzők: 29. Ďubek (11-esből), 44. Lačný (11-esből), 72. Zošák

Ružomberok: Hajdúch - P. Maslo (76. Dagbašjan), D. Kružliak, J. Maslo, Boszorád - Martin Nagy - Lovás (81. A. Kučera), Ďubek, Gál-Andrezly - Lačný (46. Zošák), Jakubko,
DAC: Milošovič - Živkovič, Michalík, Kwin, Štepanovský - Szépe, T. Huk - Polievka (67. Mészáros), B. Ľupták, Pačinda - Stephens (46. R. Černák).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?