Harminchárom menekültek fogtak el az M1-es autópályán, Komárom közelében

Komárom |

<p>Két embercsempészt és harminchárom menekültet fogtak el a rendőrök Komárom-Esztergom megyében - közölte a megyei rendőrség szombaton.</p>

A police.hu-n olvasható tájékoztatás szerint a rendőrök péntek reggel az M1-es autópálya 90-es kilométerénél, a Győr felé vezető oldalon ellenőrizték a harminchárom embert, akik az út mellett gyalogoltak, miután az őket szállító jármű meghibásodott - írták.

A külföldi állampolgárok okmányokkal nem rendelkeztek, és a helyszínen sem tudták jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni. Harmincegyen afgán, ketten iráni állampolgárnak vallották magukat; a rendőrök előállították őket - közölték.
    
A közlemény szerint az autópálya Győr felé vezető oldalán Bábolna közelében a parkolóban ellenőriztek egy defektes, zárt furgont a rendőrök. A járműben egy 30 éves afgán férfi tartózkodott, akit elfogtak.
    
Az üggyel összefüggésben Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi rendőrkapitányságának járőrei előállítottak egy 33 éves marokkói férfit is. 
    
A nyomozók az afgán és a marokkói férfi ellen embercsempészés gyanúja miatt indítottak eljárást és őrizetbe vették őket.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?