Fogyókúrás média

<p>Kedvelt téma a bulvár világában a közismert vagy a köztiszteletben álló személyek életmódja, különös tekintettel fogyókúrás szokásaikra. Szintén figyelemre méltó mennyiségű cikk készül a tévés személyiségek apró-cseprő, ügyes-bajos dolgairól, amelyek legtöbbször senkit nem érdekelnének, ha mondjuk egy ismeretlen ember ügyes-bajos dolgai lennének.</p>

 Logikus tehát, hogy a tévés személyiségek életmódjáról és fogyókúrás szokásairól szóló híreket többen olvassák, mi több, kommentelik. Az anyaországi médiatörténések egyik legújabb keletű mondaköre a TV2 Tények című hírműsorának metamorfózisa. Valakit kirúgtak, valaki felmondott, valaki cáfol – hektikus állapotok. A helyzet némileg rendeződni látszik, amióta kiderült: Marsi Anikó, a konkurens RTL Klub Fókusz című műsorának egykori alapító-műsorvezetője is a Tények csapatához kerül. Azóta Marsi fénye világítja be a Tényekről szóló hírcsatornák nyirkos alagútrendszerét, mert hát politikai összefüggések ide vagy oda, azért Marsi Anikó érkezése (pontosabban érkezésének híre, forró előszele) mégiscsak tekintélyt parancsoló médiatörténeti esemény. Amelyhez foghatót anyaországi viszonylatban talán nem is találunk bármelyik zivataros évtizedünkben.  Hasonló súlycsoportban talán csak azt a szintén médiatörténelmi jelentőségű mozzanatot említhetnénk, amikor Friderikusz Sándor a Friderikusz Show című showműsorban (pepita zakóban) arról faggatta Pap Rita gyermektáncdal-énekesnőt, hogy a Csovi, csovi Jasper című kortárs opuszában hogyan kell érteni az „ugyi, bugyi” passzust. Merthogy a fiús anyukák ezt akár provokációnak is vehetik. Mire a művésznő mindenkit megnyugtatott, hogy szó sincs ugyi bugyiról, hiszen az említett sorban „vugyi, vugyi” szerepel, ami a spániel kutyusok fejrázásakor keletkező szájlebenyzaj művészi értékű, hangutánzó megformálása mindössze.  Marsi Anikó Tényekbe vonulásának története közben egyre fokozódik, tegnap került ki az egyik tényfeltáró magazin műhelyéből a hír, hogy a műsorvezető acélkemény kritériumot kapott: le kell fogynia, hogy hírolvasó lehessen. Ő azonban nem rettent meg a kihívástól, hiszen, mint elmondta, volt már olyan, hogy 24 kilót fogyott (167 centiméteres magasságához ismét 57 kiló lett), így nincs kétsége afelől, hogy most is bombaformában teljesíti majd az innovatív szerepvállalást. Már majdnem megnyugodtunk, amikor a hírkereső portálokra felkerült a cím, amely valószínűleg egy másik kereskedelmi tévé valóságshow-jában történt eseményekre reflektál: Bébiszitternek álcázott buddhista pornós miatt van hiszti a lakatlan szigeten. Végállomás. Kérjük kedves utasainkat, hagyják el a szerelvényt, és erre utastársaikat is figyelmeztessék.  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?