Tablók viadala 2016

<p>Érettségiztek és jópofa tablótok van? Nyerjetek vele 400 eurót! Egyszerűbb, mint az érettségi! Fotózzátok le a tablót és küldjétek el nekünk!&nbsp;</p>

Idén is megszavaztatjuk a szlovákiai magyar internetezőket arról, melyik a legszebb, legeredetibb felvidéki tabló. Első körben a pályamunkákat várjuk a magyar középiskolásoktól. Mi kell hozzá? Készíteni egy nagyméretű és jó minőségű fotóta  a friss tablóról és beküldeni a tablo@ujszo.com e-mail címre!  Az ujszo.com-on az összes pályamű megtekinthető lesz, a látogatók szavazatai alapján dől el, melyik 2016 legjobb tablója. Az első helyezett osztály 200 eurót nyer. Ám ez nem minden! Az ujszo.com szakmai zsűrije is kiértékeli a tablókat, a győztes ebben az esetben is 200 eurót kap!  Vagyis ha tiétek a legszínvonalasabb tabló, és elég nagy fanklubot is gyűjtötök hozzá, 400 eurós nyeremény üti a markotokat. A legtöbb szavazatot szerző tablók megjelennek az Új Szó nyomtatott változatában is.  Figyelem!!! A szavazás május 30-án indul az ujszo.com-on!  Ezért a beküldés határidejét is módosítottuk május 29-re! Játékszabály• A játék szervezője a Petit Press Rt.• A „Tablók viadala 2016!” fogyasztói, propagációs játék.• A nyeremény nem képezheti polgári per tárgyát.• A játékszervező fenntartja a játékszabályok módosításának jogát.• A 350 euró értéket meghaladó nyeremények után a jövedelemadóról szóló törvény értelmében adót kell fizetni. • A játékban való részvétel egyben a játékszabályok elismerését jelenti A tavalyi győztesek is 200-200 eurót kaptak, itt és itt tekinthetők meg a 2015-ös év legjobb tablói. Ide kattintva pedig a tavalyi pályamunkákat nézhetik meg.Ha a 2014-es tablókra kíváncsi, akkor ide kattintson a galériáért.  Induljon a Tablók viadala III!  
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?