Olasz szakaszsiker, ismét Dumoulin az élen

<p>Az olasz Diego Ulissi nyerte kedden a Giro d&#39;Italia országúti kerékpáros körverseny negyedik szakaszát, amelyen a másodikként célba érő holland Tom Dumoulin visszavette az összetettben élen állónak járó rózsaszín trikót.</p>

A  Catanzaro és Praia a Mare közötti, kisebb dombokkal nehezített 200 kilométeres etapon több bolyra szakadt a mezőny, ennek áldozatásul esett az eddigi éllovas, a második és harmadik szakaszon is győztes német sprinter, Macel Kittel.    Az élcsoportban viszont ott volt az első szakasz egyéni időfutamán leggyorsabb Dumoulin, aki így visszavette a vezetést összetettben, továbbá a két nagy esélyes, az olasz Vincenzo Nibali és a spanyol Alejandro Valverde is. Ulissi egyszemélyes szökésének köszönhetően haladt át elsőként a célvonalon. Eredmények:4. szakasz, Catanzaro-Praia a Mare, 200 km:1. Diego Ulissi (olasz, Lampre) 4:46:51 óra2. Tom Dumoulin (holland, Giant) 5 mp hátrány3. Steven Kruijswijk (holland, LottoNL) azonos idővel4. Alejandro Valverde (spanyol, Movistar) 6 mp h....6. Vincenzo Nibali (olasz, Asztana) a. i.    Az összetett élcsoportja:1. Dumoulin 14:00:09 óra2. Bob Jungels (luxemburgi, Etixx - Quick-Step) 20 mp hátrány3. Ulissi azonos idővel...6. Nibali 26 mp h.7. Valverde 31 mp h.    Szerdán a Praia a Mare és Benevento közötti 233 km-es etap vár mezőnyre.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?