Régóta várt újításra készül a Facebook

<p>A címzettnél utólag törölhető üzenetek gondolatával egyelőre nem foglalkozik a Facebook, viszont az idővel automatikusan törlődő üzenetek funkcióját a konkurens szolgáltók hatására&nbsp;már javában tesztelik - <a href="http://hvg.hu/tudomany/20160510_facebook_messenger_onmegsemmisito_uzene… be róla a hvg.hu.</a></p>

Novemberben már volt egy rövid tesztelés, így a mostani, második kör jó eséllyel arra utal, hogy hamarosan hozzáadják a funkciót a Messengerhez.

A napokban először az @iOSAppChanges tett közzé erre vonatkozó képernyőképeket a Messengerből, mely használóinak egy része már használhatja is az újvonalas üzenetküldést. Ezek alapján úgy tűnik, hogy beszélgetés közben egy gombnyomással aktiválhatjuk majd a funkciót, és ekkor egy erről tájékoztató szöveg jelenik meg a társalgás mindkét résztvevője előtt. Az aktiváló fél ezt megérintve azt is beállíthatja, hogy mennyi idő múlva tűnjenek el a beszélgetésből az érintett üzenetek: 1 perc, 15 perc, 1 óra, 4 óra és 1 nap közül lehet majd választani.

Az önmegsemmisítő beállítás minden ezután küldött üzenetre vonatkozik majd, mindaddig, amíg az aktiváló felhasználó ki nem kapcsolja a funkciót.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?