Milyen lesz a mai napja?

<p>Kos (III. 21.&ndash;IV. 20.): Derűlátásának és optimizmusának köszönhetően sikerül megoldania a nehéz helyzeteket. Amennyiben figyel a környezetére, észre fogja venni a lehetőségeket, amelyeket kap a sorstól. Nincs kimondottan jó hangulatban, de az emberekhez való viszonya és kapcsolata sokat javult az utóbbi időszakban.</p>

Kos (III. 21.–IV. 20.)

Derűlátásának és optimizmusának köszönhetően sikerül megoldania a nehéz helyzeteket. Amennyiben figyel a környezetére, észre fogja venni a lehetőségeket, amelyeket kap a sorstól. Nincs kimondottan jó hangulatban, de az emberekhez való viszonya és kapcsolata sokat javult az utóbbi időszakban.

 

Bika (IV. 21.–V. 21.)

Szerettei és barátai nagyra értékelik rugalmasságát és segítőkészségét másokkal szemben. Nagy sikere van az ellenkező neműek körében, pedig úgy érzi, valójában nem is tett semmit. Ha párkapcsolatban él, nem kellene a tűzzel játszania, mivel a legtöbb fellángolás nem bizonyul tartósnak.

 

Ikrek (V. 22.–VI. 21.)

Önnek fontos a tudomány, a gyakorlatiasság és természetesen a kapcsolatteremtés. Szerettei és munkatársai nemcsak hogy hisznek önnek, de önben hisznek, s ezáltal rengeteg lehetősége lesz az elkövetkező időszakban. Jó kommunikációs képességének köszönhetően komoly karriert futhat be!

 

Rák (VI. 22.–VII. 22.)

Kellemes hétvégére számíthat, mivel családtagjai és kedvese társaságában tölti el az időt. Még titokban sem kellene attól félnie, hogy esetleg magára marad, mert ennek ugyancsak kicsi az esélye. Nemcsak szerettei ragaszkodnak önhöz és szeretik, de párja is mindent elkövet, hogy boldoggá tegye.

 

Oroszlán (VII. 23.–VIII. 23.)

Ön szerint nélkülözhetetlen az embernél a tiszta jellem, a remény, pozitív gondolkodás és az értelem. Ezek nélkül nem tudja elképzelni a kapcsolatait. S ez vonatkozik családi, baráti és munkahelyi kapcsolataira is. Több időt fordíthatna magára, mert csak így érheti el, hogy helytálljon otthon és munkahelyén egyaránt.

 

Szűz (VIII. 24.–IX. 23.)

Itt az ideje a változtatásoknak. Most kellene néhány dolgot átalakítania otthonán. Ez lehet újjáépítés, de akár költözés is. Bárhogy is dönt, a lényeg, hogy a végén elégedett legyen az eredménnyel. Éppen ezért kellene alaposan megfontolnia minden apró részletet, mielőbb meghozná a végső döntést.

 

Mérleg (IX. 24.–X. 23.)

Fontos szerepet tölt be az életében a zene, a szépség és az alkotás. Emellett természetesen kiemelt helyet kap a kommunikáció is. Itt az alkalom, hogy új emberekkel ismerkedjen, ezért ragadja meg a lehetőségeket és éljen velük. Az emberekhez való hozzáállása mindezt jelentősen megkönnyítheti.

 

Skorpió (X. 24.–XI. 22.)

Mindenekelőtt a bátorságot és a fizikai erőnlétet tartja nélkülözhetetlennek s becsüli, de egyéb értékeket is fontosnak tart. Ebben az időszakban a pénz dominál az életében. Ezért kellene alaposan körülnéznie a befektetési piacon, s találnia megtakarításainak biztonságos és megfelelő helyet, ahol jelentős profithoz juthat.

 

Nyilas (XI. 23.–XII. 21.)

Jelentős szakmai sikereket érhet el. Magánéletében odaadásának és határozottságának köszönhetően számos embert állít maga, illetve a jó ügy mellé, amelyet ön képvisel. Mindezért alaposan meg kell dolgoznia, mert csak akkor haladhat előre, ha tesz is érte valamit. Hatékony hétvége elé néz!

 

Bak (XII. 22.–I. 20.)

Legfőbb értéknek a kitartást és állhatatosságot tekinti. Ez a hétvége főleg a mentalitásról és megnyugvásról szólhat. Ehhez több energiát kellene fordítania nemcsak a szerettei alaposabb megismerésére, de a belső harmóniájára is. Az önben lakozó erők segítségével képes lelki támogatást nyújtani a segítséget kérőknek.

 

Vízöntő (I. 21.–II. 19.)

Legfőképpen a tudomány, az újítás és az ésszerűség áll közel önhöz. Talán ennek köszönhetően vannak zseniális ugyanakkor meghökkentő ötletei. Kapcsolatai megerősödhetnek és igaz, őszinte barátságokat köthet. Mindenképpen ügyeljen arra, hogy az adott helyzetből a maximumot hozza ki.

 

Halak (II. 20.–III. 20.)

Ebben az időszakban elsősorban az üzleti életben érvényesülhet. Mindezt lelkiismeretességének és maximalizmusának köszönheti. Erőfeszítéseit nemcsak szerettei, de munkatársai és feljebbvalói is értékelik. Kötelességérzete és feladatainak haladéktalan teljesítése anyagi és erkölcsi elismerést hoz önnek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?